Підвищення кваліфікації для вчителів

Державний заклад вищої освіти

Українська інженерно-педагогічна академія 

ПРОВОДИТЬ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ 

педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти

згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. №800

 

НАШІ ПЕРЕВАГИ:

  • ми маємо ліцензію МОН України на підвищення кваліфікації та видаємо свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразку відповідно до Постанови Кабміну №800 від 21.08.2019 р.;
  • ми маємо можливості для підвищення кваліфікації керівних кадрів, педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів всіх рівнів освіти: від дошкільної до вищої освіти;
  • ми можемо запропонувати Вам як комплексні програми підвищення кваліфікації обсягом 120-150 годин, так і програми за окремими блоками обсягом 30 годин (в разі необхідності щорічного обов’язкового проходження підвищення кваліфікації), а також участь у семінарах, практикумах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах;
  • Ви маєте можливість обирати варіативну складову програми за необхідною Вам предметною спеціалізацією;
  • Ви можете самостійно обрати зручну для Вас форму навчання: вечірню, заочну, дистанційну. Будь-яка з цих форм передбачає можливість забезпечення слухачам доступу до електронних навчальних ресурсів та он-лайн консультацій з викладачами;
  • ми забезпечимо організацію навчання на базі Вашого закладу освіти (при наявності відповідної групи слухачів);
  • ми готові за необхідності розробити гнучкий графік освітнього процесу(включаючи можливість навчання по суботах), а також забезпечити індивідуально-диференційований підхід до навчання.

 

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року № 796 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форм власності» (зі змінами), Академією можуть надаватися такі освітні платні послуги:

  1. Курси підвищення кваліфікації педагогічних й управлінських працівників закладів освіти – 150 годин, 5 кредитів, вартістю 850 грн. 00 коп. у 2019/2020 навчальному році.
  2. Курси підвищення кваліфікації педагогічних й управлінських працівників закладів освіти – 30 годин, 1 кредит, вартість по мірі комплектування груп.
  3. Різноманітні семінари, семінари–тренінги, майстер–класи тощо.
  4. На замовлення закладів освіти семінари, семінари–тренінги, майстер–класи тощо за різною кількістю годин та з різною кількістю слухачів. Вартість таких заходів обраховується виходячи з конкретної ситуації замовників таких освітніх послуг.

 

ВАРТІСТЬ ТА ОПЛАТА НАВЧАННЯ:

  • вартість навчання розраховується в залежності від обсягу програми, форми навчання та кількісного складу групи;
  • оплата здійснюється за рахунок субвенції з державного та місцевого бюджетів, а також за кошти фізичних та юридичних осіб.

 

   ВИДИ ТА ФОРМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

  (обираються самостійно)                  

Форми: очна, заочна, дистанційна.

Види: навчання за програмою підвищення кваліфікації; стажування; участь у семінарах, практикумах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах тощо. 

 

Слухачам, які завершили навчання видається свідоцтво та додаток до нього встановленої форми, що відповідає вимогам наказу Міністерства освіти і науки України від 19.01.2016 № 34 «Про документи про підвищення кваліфікації», та є підставою для відповідної (чергової / позачергової) атестації.

 

Розрахунковий рахунок:

ОДЕРЖУВАЧ: Українська інженерно-педагогічна академія

Р/р 31259276112241

МФО 820172 в ДКСУ

Код ОКПО 02071228

Заняття розпочинаються для конкретних груп педагогічних працівників згідно з поданими заявками та по мірі комплектування груп. Навчальні групи від 15 до 30 осіб.

  

Контактный телефон: 

Адрес: м.Харків, вул.Університетська, 16, кім. 206, корпус 1, кафедра педагогіки, методики та менеджменту освіти. 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Координатор: 099-4906278,  Іванченко Ольга Сергіївна

 

Реєстрація на курс