Відбір на програму міжнародної кредитної мобільності у Поморській академії, м. Слупськ, Польща

 

До уваги студентів УІПА!

У рамках двосторонньої угоди між Українською інженерно-педагогічною академією та Поморською Академією у Слупську (Республіка Польща), оголошується конкурсний відбір студентства на семестрове навчання у Akademia Pomorska w Słupsku протягом 1 навчального семестру 2022-2023 н.р. (жовтень 2022 р. – лютий 2023р.).

Для участі у конкурсі на семестровий обмін в Поморській академії до 14 червня необхідно надіслати на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або принести до Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА такі документи:

− заявку на мобільність (повинна включати наступну інформацію: ім’я, прізвище (українською та латиницею), курс навчання, шифр академічної групи, інформацію про спеціальність);

− сканкопію закордонного паспорта;

− сканкопію довідки з деканату про те, що ви студент/(ка) із зазначенням середньої оцінки за англійську мову;

− сканкопію довільно оформленої згоди деканату на навчання у Поморській академії у зазначений термін;

− мотиваційний лист. 

Після отримання підтвердження від Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА, студентам необхідно у термін до 20 червня:

зареєструватись у системі 

Для цього треба зробити наступні кроки:

  1. Обрати опцію E-REKRUTACJA.
  2. Wymiana Semestralna семестр зимовий 2022/2023.
  3. Факультет та спеціальність, за якою бажаєте навчатися.

Після виконання вищевказаних кроків з’явиться анкета для заповнення, в якій буде запитання про адресу: студент вказує адресу, за якою він прописаний. Після заповнення всіх даних в анкеті, необхідно скористатись функцією «drukuj formularz» у вкладці «Dane kandydata». Завдяки цій функції ви зможете роздрукувати вже готову анкету.

− обрати програму навчання з Каталогу предметів та заповнити ECTS – EUROPEAN CREDIT TRANSFER AND ACCUMULATION SYSTEM LEARNING AGREEMENT.

Готові і підписані АНКЕТУ та LEARNING AGREEMENT слід надіслати на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Умови міжнародної кредитної мобільності:

− навчання в рамках програми семестрового обміну є безкоштовним;

− ви вивчаєте тільки ті предмети, які обрали з каталогу та внесли у Learning Agreement;

− вартість проживання у гуртожитку становить орієнтовно 100 злотих на місяць;

− вартість виготовлення студентського квитка становить 22 злотих;

− харчування, страхування, транспортні та особисті витрати і т.д. студенти забезпечують самостійно;

− необхідно буде отримати національну візу.

Більш детальну консультацію можна отримати у телеграмі за номером +38 099 70 44 802 (Telegram) або за електронною адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

В усіх листах на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. повинна бути вказана тема «Akademia Pomorska – Ваше Прізвище і ім’я». 

ВАЖЛИВО! Неповний або невчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі. 

Офіційне запрошення на участь у програмі міжнародної кредитної мобільності у Поморській академії, м. Слупськ дає право на перетин кордону, не дивлячись на обмеження, встановлені воєнним часом.