Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій

 

Доценти кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій (АМЕТ) Української інженерно-педагогічної академії (УІПА) Близниченко О.М. і Фурсова Т.М. з 11 по 25 липня дистанційно брали участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників закладів освіти «Інтерактивні технології та хмарні сервіси в онлайн навчанні: досвід країн Європейського союзу та України» обсягом 45 годин. 

Організатори - Інститут науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку (м. Люблін, Польша) і ГО "Міжнародна фундація науковців та освітян" (м. Київ, Україна).

Мета вебінару - звернути увагу освітян на питання впровадження інтерактивних технологій задля розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі та ефективного використання можливостей хмарних сервісів в онлайн навчанні.

Слухачі вебінару набули професійні та загальні навички використання Європейського досвіду в захладах освіти щодо впровадження інтерактивних технологій та хмарних сервісів в онлайн навчанні, що особливо актуально зараз для нашої країни. 

Програма Міжнародного підвищення кваліфікації наукових, викладачів науково-педагогічних працівників та працівників закладів освіти