Здобувачі освіти УІПА напрямку харчових технологій успішно пройшли літню практику в Італії

 

В рамках професійної підготовки здобувачів освіти зі спеціальності «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» студенти кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну успішно пройшли практику на узбережжі Середземного моря в Італії.

Під керівництвом італійського шеф-кухаря Паоло Брешиа практиканти натхненно готували різні види морепродуктів, пасти та піцу, а також опанували майстерність сервірування та подачі європейських страв. В процесі роботи спілкування відбувалося італійською мовою, що дало змогу слухачам удосконалити попередньо набуті мовні навички.

За результатами практики та плідної співпраці з Асоціацією UCM Italy студенти отримали вагомий європейський досвід роботи, вивчили італійську мову та отримали міжнародний диплом від школи італійської кулінарії «Settima Luna». 

Нагадаємо, практика відбулась у рамках підписаної двосторонньої угоди про співробітництво між Українською інженерно-педагогічною академією та Асоціацією UCM Italy.