Представниця УІПА розпочала навчання у Варшавському університеті в рамках проєкту «Інноваційний університет та лідерство. Фаза VI»

 

Представниця Української інженерно-педагогічної академії Грінченко Ганна 10 жовтня розпочала своє навчання у Варшавському університеті, Польща на факультеті «Вільних мистецтв і наук» в рамках проєкту «Інноваційний університет та лідерство. Фаза VI: Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя».

Проєкт реалізовується у співпраці із Міністерством освіти і науки України, Міністерством освіти і науки Республіки Польща та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань. Співорганізатори проєкту з польського боку – Варшавський університет, Ягеллонський університет, Фундація Artes Liberales, з українського боку – Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Спілка ректорів закладів вищої освіти України.

На проєкт відібрано серед сотні заявок 20 вмотивованих лідерів з України, що пройдуть стажування, тренінги та індивідуальні консультації з провідними польськими науковцями та експертами у галузі науки і освіти.