УІПА прийнята до мережі Enterprise Educators UK (EEUK)

 

Членство Української інженерно-педагогічної академії в мережі EEUK стало можливо завдяки підпрограмі Creative Flame, що фінансується Британською Радою.

На конкурсній основі зі 132 претендентів до складу EEUK було відібрано 39 найкращих партнерів-виконавців проєктів програми Creative Spark від British Council з Вірменії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, України та Узбекистану.

Приємно відзначити, що такий статус здобули всі партнери проєкту Create Creative Entrepreneurs, а саме Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Українська інженерно-педагогічна академія та Громадська організація «Інноваційна Генерація».

Мета діяльності EEUK полягає в сприянні досконалості в бізнес-освіті та навчанні підприємництву, об’єднуючи та підтримуючи викладачів по всьому світу. Мережа EEUK об’єднує близько 150 закладів вищої освіти та тренінгових організацій з Великої Британії та всього світу.

Проєкт Creative Flame EEUK буде тривати до 31 липня 2023 року. Переваги участі у проєкті включають можливість для партнерів:

− поділитися своїм передовим досвідом за допомогою ETC Toolkit;

− долучитися до Creative Flame Enterprise Exchange; отримати грантове фінансування від EEUK;

− взяти участь у Міжнародній конференції International Enterprise Educators Conference (IEEC) в рамках спеціальної сесії Creative Flame у 2023 році.

Ознайомитись з інформацією про програму Creative Flame  

Сторінка УІПА на порталі EEUK 

Якщо Ви хочете дізнатися детальніше про можливості від EEUK, зацікавлені у реалізації своїх ініціатив та проєктів в рамках членства у EEUK, звертайтеся до координаторів програми Creative Flame в УІПА:

доцента кафедри економіки та менеджменту Юлії Дуднєвої This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Романа Нестеренко з Центру розвитку кар’єри, креативності і підприємництва УІПА This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.