Стартував відбір студентів на стипендійну програму міжнародної кредитної мобільності до Папського університету Саламанки, Іспанія

 

До уваги студентства академії, у рамках двосторонньої угоди між Українською інженерно-педагогічною академією та Папським університетом Саламанки, Іспанія (Королівство Іспанія), оголошується конкурсний відбір студентства на семестрове навчання у Universidad Pontificia De Salamanca протягом одного навчального семестру 2022-2023 н.р. (вересень 2022 р. – лютий 2023р.).

Для участі у конкурсі запрошуються здобувачі, що мають рівень володіння англійською або іспанською мовами (на рівні не менше B2) та навчаються в Українській інженерно-педагогічній академії за денною формою навчання.

Кредитна мобільність доступна для здобувачів за освітніми програмами:

− кафедри економіки та менеджменту та кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту педагогіки, психології, менеджменту та освіти дорослих;

− всіх кафедр Харківського торговельно-економічного інституту УІПА.

Умови міжнародної кредитної мобільності:

− усього 4 місця;

− стипендіатам буде призначено щомісячну стипендію у розмірі 1 100 євро та одноразову компенсацію витрат на проїзд Україна-Іспанія-Україна;

− навчання в рамках програми семестрового обміну є безкоштовним;

− вивчаються тільки ті предмети, які будуть внесені у Learning Agreement, обсягом не менше 30 кредитів ECTS. 

Перелік доступних для вивчення англійською мовою курсів:

Business communication 

Strategic marketing 

Business ethics-csr 

Integrated marketing communications 

Brand strategic planning 

Digital marketing, social media & performance 

E-commerce

Marketing plan 

International marketing and trade 

Retail and visual marketing  

Також додатково можна буде обрати безкоштовні курси вивчення іспанської мов.

Для участі у конкурсі на семестровий обмін в Pontifical University Of Salamanca до 19 серпня необхідно надіслати на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА такі документи:

− заявку на мобільність (повинна включати наступну інформацію: ім’я, прізвище (українською та латиницею), курс навчання, шифр академічної групи, інформацію про спеціальність);

− сканкопію закордонного паспорта;

− сканкопію довідки з деканату про те, що ви студент/(ка) із зазначенням середньої оцінки за англійську мову;

− сканкопію довільно оформленої згоди деканату на навчання у Папському університеті Саламанки у зазначений термін;

− мотиваційний лист.

Більш детальну консультацію можна отримати у телеграмі за номером +38 099 70 44 802 (Telegram) або за електронною адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

В усіх листах на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. повинна бути вказана тема «Pontifical University of Salamanca – Ваше прізвище і ім’я».

ВАЖЛИВО! Неповний або невчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі.

Офіційне запрошення на участь у програмі міжнародної кредитної мобільності у Pontifical University Of Salamanca дає право на перетин кордону, не дивлячись на обмеження, встановлені воєнним часом.