Додаткові стипендії на навчання та проведення науково-дослідних робіт у ЗВО Словаччини на 2022-23 н.р.

 

Уряд Словацької Республіку виділив додаткові стипендії для здобувачів освіти та викладачів на навчання та проведення наукових досліджень у закладах вищої освіти Словацької Республіки на 2022-2023 навчальний рік:

− 12 стипендій на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр (термін навчання від 1 місяця до 10 місяців);

− 8 стипендій на навчання або науково-дослідних робіт для аспірантів та для викладання лекцій або науково-дослідницьких робіт для викладачів ЗВО (термін від 1 до 10 місяців).

Детальна інформація та перелік необхідних документів розміщено на сайті Міністерства освіти, науки досліджень та спорту Словацької Республіки 

Документи приймаються до 26 жовтня.

Для участі в конкурсі кандидатам також необхідно надіслати необхідні документи на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. та на поштову адресу Міністерства освіти і науки України: пр.Перемоги, 10, місто Київ, 01135, зазначивши в темі листа/на конверті «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2022».

Неповні пакети документів, а також документи, що надіслані з порушенням встановлених термінів і умов, до розгляду не приймаються.