ЗНО CAMP і пробне ЗНО: УІПА допомагає абітурієнтам вдало скласти ЗНО-2019

 Українською інженерно-педагогічною академією в рамках реалізації програми ЗНО CAMP під час осінніх та зимових канікул було проведено 2 сесії безкоштовних інтенсив-курсів з підготовки до ЗНО, а також було проведено безкоштовне пробне ЗНО в обстановці, максимально наближеній до офіційного зовнішнього незалежного оцінювання 2019.

 

 

Українською інженерно-педагогічною академією в рамках реалізації програми ЗНО CAMP під час осінніх та зимових канікул було проведено 2 сесії безкоштовних інтенсив-курсів з підготовки до ЗНО з 4 предметів:

  • українська мова і література;
  • математика;
  • історія України;
  • фізика.

Загалом у двох таборах взяли участь понад 1 000 учнів, серед яких були учні з 14 закладів середньої освіти м. Харкова та 7 шкіл Харківської області (КЗ «Прудянський ліцей», Люботинської ЗОШ, Пересічанського ліцею, Південного ліцею, Височанської ЗОШ, Слобожанської ЗОШ, Солоницівського ліцею № 1).

Також 14, 15 та 21 грудня 2018 року на базі академії було проведено безкоштовне пробне ЗНО з української мови та літератури, математики та фізики, на яке були зареєстровано близько 500 учнів з 28 шкіл м. Харкова та 11 ЗСО Харківської області (Чугуєвський професійний аграрний ліцей, Слобожанська ЗОШ, Роганський аграрний ліцей, Покотилівська ЗОШ, Пісочинський колегіум, Південний ліцей, Первомайська ЗОШ №2, Первомайська ЗОШ №7, Первомайський проф. ліцей, Дергачівський ліцей №2, Куп’янська ЗОШ №6). Випускникам різних шкіл м. Харкова та області в обстановці, максимально наближеній до офіційного ЗНО, була надана можливість перевірити свої знання з обраних ними предметів. Під час тестування абітурієнти змогли дізнатися, чи достатній у них рівень знань з даних предметів для здачі ЗНО. Також їм була надана можливість провести роботу над помилками разом з викладачами Української інженерно-педагогічної академії.