Мотиваційний лист: приклади написання

 

Шановний вступник!

В цьому році актуальну роль набирає написання мотиваційного листа вступником. Причому, цей документ є обов’язковим для всіх вступників на всі рівні здобуття вищої освіти. Перед тим як почати складати його зміст ми Вам радимо ознайомитись  з нашими порадами щодо його написання, а саме:

1) Ознайомтесь з вимогами до нього у закладів вищої освіти, до якого подаєте заяви (наші вимоги максимально прості та не обмежують розкриття вступником своїх творчих здібностей в написанні тексту мотиваційного листа, викладені у додатку 11 Правил прийому 

2) Ознайомтесь з вже наявними шаблонами (прикладами).
Спеціально для Вас ми підготували декілька шаблонів (прикладів) мотиваційного листа.

Приклад_1_технічні науки

Приклад_2_ соціальні науки

Приклад 3 краєзнавчо-туристична робота

Приклад_4_магістратура



3) Надрукуйте власний варіант в будь-якому текстовому редакторі та перевірте його на орфографічні  та лексичні помилки. Уникайте довгих речень з переліченнями та творчо підходьте до розкриття власних здібностей, якостей та мотивації щодо вступу на омріяну спеціальність. При цьому, пам’ятайте про головне – в тексті повинно висвітлено лише про Вас та реальні події, здобутки, виключайте  можливість опису невідповідних до Вас характеристик.

4) Збережіть набраний текст мотиваційного листа та не забутьте його вставити під час подачі електронної заяви у відповідне для цього поле. Також можете додатково надіслати Ваш текст на офіційну пошту Приймальної комісії УІПА Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з вказанням темі листа Ваше прізвище та спеціальність, на яку бажаєте вступити, або скористатись спеціально підготовленою формою.

5) Якщо все одно у Вас залишається питання щодо його написання – зверніться до Приймальної комісії УІПА за телефонами або на електронну пошту:

з понеділка  по п’ятницю з 10.00 по 14.00
(057) 731-25-63
(057) 771-05-45

(057) 733-78-43 

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми з радістю відповімо на будь-які Ваші питання та порадимо на що потрібно звернути у змісті Вашого мотиваційного листа, щоб він був неперевершений та максимально висвітлював інформацію про Вас.