Українська інженерно-педагогічна академія взяла участь в 48-ій міжнародній конференції з інженерної педагогіки IGIP

 

З 25 по 28 вересня доцент кафедри інформаційних, комп’ютерних технологій і математики Бондаренко Тетяна Сергіївна взяла участь в 48-ій міжнародній конференції з інженерної педагогіки IGIP «ICL2019 — The Impact of the 4th Industrial Revolution on Engineering Education», яка відбулася Бангкоку (Тайланд).
В рамках конференції, що зібрала понад 250 представників із 39 країн, викладач УІПА ознайомилася з останніми досягненнями в галузі використання інформаційних освітніх технологій, взяла участь в майстер-класах, обмінялася думками та досвідом з колегами.
Цього року Українська інженерно-педагогічна академія виступила єдиним учасником з України, що свідчить про високий показник інтернаціоналізації закладу вищої освіти.
Бондаренко Т.С. виступила із трьома доповідями «Виділення прихованих змінних із Big Date в інституційних дослідженнях інженерів-педагогів»,« Інформаційна та комп'ютерна підтримка адаптивності навчання в вищих навчальних закладах","Метод тематичного занурення в інформаційно-освітнє середовище як інструмент формування та оцінки професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів".
Доповіді конференції будуть опубліковані в серії Advances in Intelligent Systems and Computing видавництва Springer, що індексується Scopus.