Академічну спільноту УІПА запрошують долучитись до роботи онлайн-тренінгу проєкту Еразмус+ PAGOSTE щодо управління та співпраці у підготовці викладачів профосвіти в Німеччині

 

Запрошуємо академічну спільноту Української інженерно-педагогічної академії до участі в онлайн-тренінгу, який проводиться у межах проєкту Еразмус+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)» на тему «Освітнє управління та співпраця у підготовці викладачів професійної освіти в Німеччині».

Тренінги проходитимуть 5 та 12 жовтня з 9:00 до 12:15 години; 18 жовтня – з 14:00 до 17:30.

Організатори:

- Університет Констанца (Німеччина).

- Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана.

Місце проведення: онлайн-платформа ZOOM

Мови: німецька, українська (переклад забезпечується).

Цільова аудиторія:

- викладачі закладів вищої освіти, задіяні у підготовці викладачів професійної освіти;

- викладачі закладів фахової передвищої освіти та професійно-технічної освіти та інші учасники, що цікавляться питаннями підготовки викладачів професійної освіти.

Реєстрація  триває до 4 жовтня включно і є обов'язковою. Зареєстровані учасники отримають перед заходом посилання на онлайн-платформу та програму заходу. Кількість місць обмежена.

Участь безкоштовна. За умови участі у трьох днях тренінгу та ідентифікації на платформі ZOOM під час проведення заходу учасникам будуть видані сертифікати в електронній формі за підписом організатора заходу.