Участь представниці УІПА у International Conference «Economic Security In The Global Envirinment» (ESGE-2022)

 

Представниця Української інженерно-педагогічної академії доцент кафедри економіки та менеджменту Юлія Федорова виступила з онлайн-доповіддю «Design of a new tool for the development of emotional intelligence in business» (Дизайн нового інструменту розвитку емоційного інтелекту у підприємництві) на Міжнародній конфедеренції «Economic Security In The Global  Envirinment» (ESGE-2022).

Міжнародна конференція з економіки відбулася 29-30 червня у Київському національному економічному університеті імени Вадима Гетьмана (КНЕУ) в гібридному форматі. У конференції взяли участь науковці з Туреччини, Польщі, Румунії, Словакії, України та інших країн.

Місія ESGE-2022 – ознайомити світову наукову спільноту з важливістю та роллю боротьби України за свободу, незалежність і демократію в розбудові глобальної економічної безпеки.

Основна мета ESGE-2022 – об’єднати вчених, дослідників, науковців та експертів з університетів, компаній, установ, агенцій, асоціацій та товариств з усього світу на унікальній платформі для обміну ідеями, думками, принципами та прямого досвіду України в розбудові вільного демократичного суспільства.

Міжнародна конференція відбулася за підтримки Міністрества освіти і науки України.