Стартував відбір студентів на стипендійну програму міжнародної кредитної мобільності до Папського університету Саламанки, Іспанія

 

До уваги студентства академії, у рамках двосторонньої угоди між Українською інженерно-педагогічною академією та Папським університетом Саламанки, Іспанія (Королівство Іспанія), оголошується конкурсний відбір студентства на семестрове навчання у Universidad Pontificia De Salamanca протягом одного навчального семестру 2022-2023 н.р. (вересень 2022 р. – лютий 2023р.).

Для участі у конкурсі запрошуються здобувачі, що мають рівень володіння англійською або іспанською мовами (на рівні не менше B2) та навчаються в Українській інженерно-педагогічній академії за денною формою навчання.

Кредитна мобільність доступна для здобувачів за освітніми програмами:

− кафедри економіки та менеджменту та кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту педагогіки, психології, менеджменту та освіти дорослих;

− всіх кафедр Харківського торговельно-економічного інституту УІПА.

Умови міжнародної кредитної мобільності:

− усього 4 місця;

− стипендіатам буде призначено щомісячну стипендію у розмірі 1 100 євро та одноразову компенсацію витрат на проїзд Україна-Іспанія-Україна;

− навчання в рамках програми семестрового обміну є безкоштовним;

− вивчаються тільки ті предмети, які будуть внесені у Learning Agreement, обсягом не менше 30 кредитів ECTS. 

Перелік доступних для вивчення англійською мовою курсів:

Business communication 

Strategic marketing 

Business ethics-csr 

Integrated marketing communications 

Brand strategic planning 

Digital marketing, social media & performance 

E-commerce

Marketing plan 

International marketing and trade 

Retail and visual marketing  

Також додатково можна буде обрати безкоштовні курси вивчення іспанської мов.

Для участі у конкурсі на семестровий обмін в Pontifical University Of Salamanca до 19 серпня необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА такі документи:

− заявку на мобільність (повинна включати наступну інформацію: ім’я, прізвище (українською та латиницею), курс навчання, шифр академічної групи, інформацію про спеціальність);

− сканкопію закордонного паспорта;

− сканкопію довідки з деканату про те, що ви студент/(ка) із зазначенням середньої оцінки за англійську мову;

− сканкопію довільно оформленої згоди деканату на навчання у Папському університеті Саламанки у зазначений термін;

− мотиваційний лист.

Більш детальну консультацію можна отримати у телеграмі за номером +38 099 70 44 802 (Telegram) або за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

В усіх листах на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. повинна бути вказана тема «Pontifical University of Salamanca – Ваше прізвище і ім’я».

ВАЖЛИВО! Неповний або невчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі.

Офіційне запрошення на участь у програмі міжнародної кредитної мобільності у Pontifical University Of Salamanca дає право на перетин кордону, не дивлячись на обмеження, встановлені воєнним часом.