Перші чудові можливості від проєкту CREATE CREATIVE ENTREPRENEURS у 2020 році

 

Запрошуємо студентів та молодих науковців до розвитку власної мовної компетентності та вивчення основ інтелектуальної власності за допомогою онлайн-інструментів British Council та Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO).

Попередня реєстрація на «LearnEnglish Select» та «General Course on Intellectual Property» відкрита до 23 листопада за посиланням 

 

  1. Безкоштовний доступ до онлайн бізнес-курсу «LearnEnglish Select» від Британської Ради:

Що таке LearnEnglish Select?

  1. LearnEnglish Select є гнучким онлайн-курсом англійської мови для студентів і професіоналів, які хочуть перейти на наступний кар'єрний рівень, і які хочуть вчитися, коли і де вони зможуть.
  2. LearnEnglish Select допоможе тим, хто навчається при подачі заявки на роботу, підготовці до співбесіди, відповідей на запитання при інтерв'ю.
  3. Даний курс також допоможе розширити словниковий запас, який можна використовувати в повсякденних робочих ситуаціях.
  4. Це набір із шести рівнів з інтерактивним самостійним доступом.
  5. Кожен рівень складається з 40 уроків самостійного вивчення і може бути завершений приблизно за 20-25 тижнів.
  6. Дана методологія забезпечує баланс дій і вправ для розробки граматики, лексики і вимови, а також ключових навичок для сфери праці.

 

Учасники навчаться:

  • ефективно спілкуватися в різних бізнес-ситуаціях, включаючи зустрічі, переговори та презентації;
  • подати заявку на роботу та підготуватися до співбесіди;
  • взаємодіяти з іншими професіоналами з різних галузей.

На кожному рівні за допомогою навчальних матеріалів пояснюються ключові мовні та граматичні моменти, розширюється словниковий запас, який можна використовувати у повсякденному діловому житті.

 

Доступні рівні:

  • LearnEnglish Select Beginner
  • LearnEnglish Select Elementary
  • LearnEnglish Select Pre-Intermediate 1
  • LearnEnglish Select Pre-Intermediate 2
  • LearnEnglish Select Intermediate
  • LearnEnglish Select Upper-Intermediate

 

  1. Безкоштовний доступ до онлайн-курсу розвитку компетентностей в сфері інтелектуальної власності «GENERAL COURSE ON INTELLECTUAL PROPERTY» від Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO):

Можливість надана нашій академії в рамках реалізації в УІПА проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Educational Enterprise Programme від British Council.

  • Мова курсу: англійська або російська (за вашим вибором).
  • Тривалість навчання: з 01 грудня по 16 грудня 2020 року.
  • Іспити за курсом: 18 та 19 грудня 2020 року.
  • Обсяг курсу: 55 годин.
  • За умови успішного складання онлайн-іспиту надається Сертифікат.

Курс складається з 12-ти пов’язаних модулів: основи інтелектуальної власності, авторські права, суміжні права, торговельні марки, географічні вказівки, промисловий дизайн, патенти, договори Всесвітньої організації інтелектуальної власності, недобросовісна конкуренція, захист нових сортів рослин, резюме та обговорення прав інтелектуальної власності, інтелектуальна власність та розвиток.

До кожного модуля пропонуються інструменти для оцінки рівня знань, а також здатності учасниками застосовувати поняття та факти, представлені в межах курсу. Досвідчені фахівці-практики в сфері інтелектуальної власності надають академічну підтримку в процесі опанування учасниками кожного з модулів.

Курс допоможе набути загальних знань у сфері інтелектуальної власності, зрозуміти особливості теоретичних аспектів управління інтелектуальної власності, дізнатися, як генеруються різні форми інтелектуальної власності та як захистити права інтелектуальної власності.