Відбір на програму міжнародної кредитної мобільності у Поморській академії, м. Слупськ, Польща

 

До уваги студентів УІПА!

У рамках двосторонньої угоди між Українською інженерно-педагогічною академією та Поморською Академією у Слупську (Республіка Польща), оголошується конкурсний відбір студентства на семестрове навчання у Akademia Pomorska w Słupsku протягом 1 навчального семестру 2022-2023 н.р. (жовтень 2022 р. – лютий 2023р.).

Для участі у конкурсі на семестровий обмін в Поморській академії до 14 червня необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або принести до Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА такі документи:

− заявку на мобільність (повинна включати наступну інформацію: ім’я, прізвище (українською та латиницею), курс навчання, шифр академічної групи, інформацію про спеціальність);

− сканкопію закордонного паспорта;

− сканкопію довідки з деканату про те, що ви студент/(ка) із зазначенням середньої оцінки за англійську мову;

− сканкопію довільно оформленої згоди деканату на навчання у Поморській академії у зазначений термін;

− мотиваційний лист. 

Після отримання підтвердження від Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА, студентам необхідно у термін до 20 червня:

зареєструватись у системі 

Для цього треба зробити наступні кроки:

  1. Обрати опцію E-REKRUTACJA.
  2. Wymiana Semestralna семестр зимовий 2022/2023.
  3. Факультет та спеціальність, за якою бажаєте навчатися.

Після виконання вищевказаних кроків з’явиться анкета для заповнення, в якій буде запитання про адресу: студент вказує адресу, за якою він прописаний. Після заповнення всіх даних в анкеті, необхідно скористатись функцією «drukuj formularz» у вкладці «Dane kandydata». Завдяки цій функції ви зможете роздрукувати вже готову анкету.

− обрати програму навчання з Каталогу предметів та заповнити ECTS – EUROPEAN CREDIT TRANSFER AND ACCUMULATION SYSTEM LEARNING AGREEMENT.

Готові і підписані АНКЕТУ та LEARNING AGREEMENT слід надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Умови міжнародної кредитної мобільності:

− навчання в рамках програми семестрового обміну є безкоштовним;

− ви вивчаєте тільки ті предмети, які обрали з каталогу та внесли у Learning Agreement;

− вартість проживання у гуртожитку становить орієнтовно 100 злотих на місяць;

− вартість виготовлення студентського квитка становить 22 злотих;

− харчування, страхування, транспортні та особисті витрати і т.д. студенти забезпечують самостійно;

− необхідно буде отримати національну візу.

Більш детальну консультацію можна отримати у телеграмі за номером +38 099 70 44 802 (Telegram) або за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

В усіх листах на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. повинна бути вказана тема «Akademia Pomorska – Ваше Прізвище і ім’я». 

ВАЖЛИВО! Неповний або невчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі. 

Офіційне запрошення на участь у програмі міжнародної кредитної мобільності у Поморській академії, м. Слупськ дає право на перетин кордону, не дивлячись на обмеження, встановлені воєнним часом.