Запрошуємо партнерів УІПА з системи профосвіти долучитись до Міжнародної школи лідерства з соціального підприємництва

Українська інженерно-педагогічна академія і ГО «Інноваційна Генерація» (Харків, Україна) запрошують керівників, методистів, викладачів та майстрів виробничого навчання системи професійної освіти долучитись до Міжнародної школи лідерства «Соціальне підприємництво: нові ідеї та можливості для викладачів та майстрів виробничого навчання системи професійної освіти України».

Метою Школи є впровадження побудованого на кращих практиках Великої Британії та ЕС тренінгового курсу, за допомогою якого представники професійної освіти України зможуть окреслити для себе перспективи започаткування власного соціального бізнесу та розвинути власні викладацькі практики.

Заходи Школи відбудуться у період з 16 червня по 21 липня і будуть складатися з 8 онлайн-зустрічей (вебінарів, тренінгів, сесій питань і відповідей) у застосунку Zoom та виконання індивідуальних завдань.

Тренерами та викладачами Міжнародної школи лідерства є досвідчені викладачі Університету Бедфордширу та Вестмінстерської бізнес-школи (Велика Британія), Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця та Української інженерно-педагогічної академії (Харків, Україна).

Всі учасники отримають електронний сертифікат про закінчення Міжнародної школи лідерства обсягом 30 годин.

Реєстрація  триває до 14 червня.

З детальною інформацією та умовами можна ознайомитися у е-лифлеті проєкту  

Проєкт реалізується за підтримки House of Europe та Європейського Союзу.