Оголошено про старт конкурсу на отримання стипендій на навчання в ЗВО Грузії

 

Студентську спільноту Української інженерно-педагогічної академії запрошують взяти участь у конкурсі на отримання однієї з 5 стипендій на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр у закладах вищої освіти Грузії, які надає українським студентам Уряд Грузії.

Мова навчання – грузинська. Для здобувачів передбачений рік підготовчих курсів із вивчення грузинської мови у Тбіліському державному університеті.

Заявки приймаються до 20 червня. 

Перелік необхідних документів:

− роздрукована та засвідчена підписом аплікаційна форма  встановленого зразка;

− автобіографія (з датою та підписом);

− мотиваційний лист (із датою та підписом);

− копія перекладеного і нотаріально засвідченого документа про здобутий попередній освітній (освітньо-науковий) ступінь і додатка до нього;

− довідка про підтвердження свого статусу від закладу освіти з неофіційним перекладом її на англійську мову та копію перекладеної та завіреної академічної довідки (витяг із залікової книжки) для студентів, що навчаються;

− рекомендаційний лист;

− згода грузинського закладу вищої освіти  на прийом кандидата на навчання (заявка подається лише до закладу вищої освіти Грузії);

− копія першої сторінки українського закордонного паспорта.

Пакет документів англійською мовою має бути у 2-ох примірниках (оригінали та копії). Оригінали та копії оформлюються у 2 окремих конверти.

Зверніть увагу! Неповний пакет документів не береться до розгляду. 

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши в темі листа «Навчання у Грузії 2022».

Поштова адреса: пр. Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна, Міністерство освіти і науки України, Управління міжнародного співробітництва та протоколу. Примітка: «Навчання у Грузії 2022». 

Остаточне рішення про надання стипендії схвалюватиме Міністерство освіти і науки Грузії.