ВГО «Інноваційний університет» запрошує долучатись до заходів: зимової школи, наукової конференції та відбору на VII фазу проєкту «Інноваційний університет та лідерство»

 

Всеукраїнська громадська організація «Інноваційний університет» запрошує академічну спільноту Української інженерно-педагогічної академії долучатись до своїх заходів, в яких вона є організатором та співорганізатором:

  1. Зимова школа. Цьогорічна тематика «Бренд науковця та діджиталізація освіти». Стрімкий розвиток інформаційних технологій вніс серйозні зміни у функціонування освітньої сфери, про що свідчить її швидка цифровізація. Все частіше використовуються інтернет-ресурси та сервіси, онлайн-програми та додатки. Будуть обговорення, обмін досвідом, підготовка та захист мікропроєктів.
  2. Scientific Conference 2023 «Innovative Solutions for Managing the Economy in an International Crisis Scenario» (в співорганізаторстві), яка відбудеться 26 травня у м. Сараєво (Bosnia and Herzegovina). Умови участі 

За усіма організаційними питаннями просимо звертатися до проф. Олександра Длугопольського, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. У 2023 роцУ цьому році такожі планується набір на нову VII фазу Міжнародного освітньо-наукового проєкту «Інноваційний університет та лідерство». Проєкту, який з 2014 року не втрачає своєї актуальності і готує академічних лідерів, які мають бажання та здатні сприяти впровадженню в українську вищу школу сучасних моделей академічної автономії, що орієнтовані на вивчення польського досвіду побудови програм розвитку університетів. 

Довідки та консультації:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+38 (067) 559-76-46