Проведен науково-практичний семінар «Роль сучасної бібліотеки у формуванні інформаційно-освітнього середовища» для бібліотекарів ПТНЗ

 В рамках створення єдиного інформаційного освітнього простору в системі професійно-технічної освіти спільно з Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України (м. Київ) та Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації в УІПА 10 грудня 2013 року пройшов  Науково – практичний семінар «Роль сучасної бібліотеки у формуванні інформаційно-освітнього середовища» для бібліотекарів ПТНЗ. 

 

 

В рамках створення єдиного інформаційного освітнього простору в системі професійно-технічної освіти спільно з Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України (м. Київ) та Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації в УІПА 10 грудня 2013 року пройшов  Науково – практичний семінар «Роль сучасної бібліотеки у формуванні інформаційно-освітнього середовища» для бібліотекарів ПТНЗ. На заході обговорювалися  питання теоретичних, методичних та організаційних засад створення бібліотечно-інформаційного ресурсу для підтримки інженерно - педагогічної освіти, роль бібліотек  ПТНЗ в організації інформаційно-бібліографічного забезпечення сучасної системи професійно-технічної освіти,  створення та використання електронних бібліотек. В режимі он-лайн до учасників конференції приєдналися співробітники лабораторії підручникотворення Інституту професійно-технічної освіти НАПН України.