Запрошуємо науковців академії відвідати семінари з Web of Science

 Запрошуємо науковців академії відвідати семінари «Відповіді на основні питання по Web of Science, JCR, EndNote, ResearcherID: практикум» та «Складові ефективної наукової діяльності: тематика, ресурси, гранти, партнери, публікації» з Web of Science, які проходитимуть у Харкові 12 лютого з 10:00 до 14:00.

 

 

Запрошуємо науковців академії відвідати семінари з Web of Science, які проходитимуть у Харкові 12 лютого з 10:00 до 14:00.

На семінарі «Відповіді на основні питання по Web of Science, JCR, EndNote, ResearcherID: практикум» буде розглянуто основні питання, що виникають у користувачів та їх ефективне вирішення. До участі запрошуються науковці, працівники науково-дослідних частин, бібліотекарі.

Тезами семінару для науковців «Складові ефективної наукової діяльності: тематика, ресурси, гранти, партнери, публікації» будуть:

  • Семінар для науковців, викладачів, аспірантів про можливості ресурсів компанії Clarivate Analytics для досліджень, публікацій, представлення власних здобутків.
  • Можливості платформи Web of Science для підбору та аналізу наукової літератури, оцінки тематики і партнерів, пошуку грантів, зважений вибір видання для публікації метрики і ресурси, які необхідно застосовувати. Як коректно представити власні наукові здобутків з дотриманням правових норм.
  • Застереження щодо агенцій шахраїв та хижацьких видань.
  • На прохання організаторів – окремий блок для редакцій журналів щодо процедури відбору видань до Web of Sciecne.

Участь у семінарах безкоштовна.

Детальніше у Доданому файлі