Стартував конкурс стипендіальної програми Європейської школи Східного партнерства

 Оголошено новий конкурс стипендій для студентів у віці 16-17 років, які бажають поглибити свої знання про Європу та Європейський Союз. У рамках програми буде підтримано 35 найкращих студентів з шести країн-учасниць Східного партнерства, кожен з яких отримає високоякісний міжнародно визнаний диплом міжнародного бакалавра з акцентом на європейські студії.

Заявки приймаються до: 1 березня.

 

 Оголошено новий конкурс стипендій для студентів у віці 16-17 років, які бажають поглибити свої знання про Європу та Європейський Союз.

Заявки приймаються до: 1 березня.

У рамках програми буде підтримано 35 найкращих студентів з шести країн-учасниць Східного партнерства. Вони отримають високоякісний міжнародно визнаний диплом міжнародного бакалавра з акцентом на європейські студії. Програму Європейської школи Східного партнерства здійснює «Нова школа», що знаходиться у Тбілісі. Навчальний курс триває два роки, і розпочинається у 2019-2020 академічному році.

Обрані студенти відвідуватимуть заняття у багатомовному та мультикультурному середовищі. Це сприятиме розширенню розуміння ними Європи та Європейського Союзу, а також поглибленню знань європейських мов, літератури та історії. Також студенти матимуть доступ до багатого вибору позакласних програм; у них буде шанс брати участь у конференціях високого рівня на теми, пов’язані з ЄС. Після завершення навчання випускники отримають диплом міжнародного бакалавра з європейських студій.

Усі зацікавлені студенти можуть подати свої заявки онлайн.

Питання можна задавати електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або за телефоном: + 995 32 225 70 06 (стаціонарний номер).