Стартував другий цикл подачі проектів в бізнес-інкубатор

 

 

5 квітня в Харкові був відкритий перший в Україні американський технологічний eō бізнес інкубатор, націлений на комерціалізацію українських науково - технічних розробок і виведення високотехнологічних стартапів на ринок венчурних інвестицій.

Цей проект фінансується Урядом США в рамках одного з найбільших проектів USAID в Україні «Competitive Economy Program» (з бюджетом ~$41 млн.).

Особливістю eō бізнес інкубатора є те, що він є частиною міжнародної інноваційної еко-системи і спрямований не тільки на «молодіжні стартапи» і IT (як більшість існуючих), але і на комерціалізацію фундаментальних і технологічних розробок університетів і НДІ НАНУ.

В рамках eō бізнес інкубатора вчені, розробники і автори ідей отримають можливість протестувати свою бізнес-ідею, перетворити її в стартап і презентувати себе і свій продукт венчурним фондам для отримання фінансування.

Еō бізнес інкубатор приймає до комерціалізації ВСЕ напрямки розробок, включаючи фізику, хімію, науку про матеріали, біотехнології, фармацевтику, фінансові технології та інші актуальні області інновацій.

Під час проходження 4-х місячного циклу в eō бізнес інкубаторі відібрані для участі в ньому стартапи і команди отримають унікальну можливість супроводу їх розробок видатними менторами - представниками міжнародного венчурного та інноваційного бізнесу, що успішно реалізували в останні роки свої стартапи на сотні мільйонів і мільярди доларів.

Прийом заявок для участі в ео бізнес-інкубаторі ВЖЕ ВІДКРИТО!

Заходьте на https://eo.in.ua і заповнюйте заявку вже зараз.

Еō бізнес інкубатор - ваш унікальний шанс! Не пропустіть його!