В УІПА відбудеться відкрита зустріч з Джоном Бондом та Мері Лін з Великої Британії на тему «Стань ефективним творцем змін. Створюй краще суспільство»

 

15 січня 2020 року в залі засідань головного корпусу о 13:00 відбудеться зустріч з Джоном Бондом та Мері Лін, подружжям з Великобританії на тему «Be an effective changemaker. Create a better society». Зустріч проходитиме англійською мовою, запрошуються всі зацікавлені.

Джон Бонд є секретарем Міжнародних ініціатив змін. Він родом з Британії та живе в Оксфорді. Він працював з Ініціативами змін у 30 країнах, у тому числі дев'ять років в Африці. Протягом восьми років він координував Форум Безпеки людини. Це призвело до того, що він працював з багатьма колегами у Східній Європі, які вибудовують довіру через регіональні, мовні, етичні та релігійні відмінності, а також ставлять під сумнів соціальні несправедливості.

Він також має австралійське громадянство. Протягом восьми років він був секретарем Австралійського національного комітету Дня вибачення. За цю роботу він був нагороджений медаллю Ордена Австралії.

Мері Лін – письменниця, редактор і духовний наставник. Вона пише про проблеми біженців, довкілля та розвитку, про духовне зростання та про людей, які впроваджують зміни. Вона також є фасилітатором для Творців Миру, програми для розширення прав жінок, які діє за принципом «мирних кіл» та об’єднує жінок з більше ніж 50 країн світу.