Активності оновленого Центру розвитку креативного підприємництва УІПА

 

Цього навчального року Українська інженерно-педагогічної академія провела ремонт та обладнала нове приміщення для свого Центру розвитку креативного підприємництва CCED-UEPA.

Резиденти Центру розвитку креативного підприємництва, студенти УІПА, продемонстрували власну креативність, навички командної роботи та презентації ідей під час тренінгу Business Simulation Game «LEAN & AGILE WITH LEGO, A COMPLEX SIMULATION».

А студенти, які протягом двох місяців розвивали власні управлінські навички за допомогою комп’ютерної бізнес симуляції ViAL+ в рамках інтерактивного курсу «Підприємництво та управління компанією», отримали сертифікати!

На урочисту подію були запрошені ректорка УІПА професор Олена Коваленко, декан факультету міжнародних освітніх програм професор Денис Коваленко та завідувачка кафедри економіки та менеджменту професор Вікторія Прохорова, а також команда проєкту з УІПА та ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Центр діє в академії з 2019 року та відкритий в рамках виконання міжнародного проєкту з розвитку креативного підприємництва Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council. Партнерами проєкту є Університет Бедфордширу (м. Лутон, Велика Британія), Українська інженерно-педагогічна академія, Харківським національний економічний університет імені Семена Кузнеця та Громадська організація «Держава і Я».