Запрошуємо реєструватися до складу Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти»

 

Шановні колеги, освітянська та наукова спільнота УІПА та всі, хто зацікавлений у розвитку професійної та неперервної освіти в Україні!

Розпочалася реєстрація в члени Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти», що започаткована у рамках проєкту ERASMUS+ KA2 «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE).

Перейти на реєстрацію можна з сайту Асоціації  або за прямим посиланням

Метою Асоціації є сприяння розвитку та популяризації професійної освіти в Україні, безперервному самовдосконаленню педагогів професійної освіти, впровадженню інноваційних педагогічних та виробничих технологій, підтримка неперервної освіти громадян, а також реалізація освітньої політики держави в напрямку професійної і неперервної освіти.

Членами можуть бути як юридичні так і фізичні особи, які зацікавлені у розвитку професійної та неперервної освіти України. Планується також започаткування регіональних відділень і секцій за напрямками.

Ми хочемо створити потужну громадську організацію, що об’єднає всіх і зможе впливати на формування політики професійної та неперервної освіти в Україні, в тому числі у розробці проєктів законодавчих актів, проєктів державних концепцій, стратегій розвитку професійної та неперервної освіти в Україні та їхньої реалізації. Важливим напрямком роботи спілки буде сприяння створенню умов для активної професійної, дослідницької та інноваційної діяльності своїх членів.

 

Інформаційний лист