До уваги вступників до магістратури!! 19 вересня стартувала реєстрація для участі у спецсесії МТНК/МКТ

 

До уваги бажаючих вступити до магістратури!

Починаючи з 19 вересня для вступників, які не змогли зареєструватися для участі в основній сесії МТНК/МКТ, відкрито реєстрацію для участі в спеціальній сесії МТНК/МКТ, проведення якої заплановано на 29 вересня – 3 жовтня.

Реєстрацію для участі у МКТ/МТНК здійснює Приймальна комісія.

Всім бажаючим вступити в магістратуру до Української інженерно-педагогічної академії для реєстрації на вступне тестування необхідно надіслати на офіційну електронну адресу Приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. скановані копії (фотокопії):

− заповненої заяви-анкети  з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

− документа, що посвідчує особу;

− облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

− довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (у разі якщо дані особи ще не вносили до ЄДЕБО);

− документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень; для осіб, які завершили навчання в минулих роках);

− медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих (спеціальних) умов для проходження МКТ/МТНК).

У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа та реєстраційної картки на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в Приймальній комісії.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника» , доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому. 

Контакти Приймальної комісії:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

(057) 731-25-63, (057) 733-78-43, (057) 771-05-45

Часи роботи: з 10:00 до 14:00.