В УІПА пройшов день відкритих дверей у форматі онлайн

 

Українська інженерно-педагогічна академія 17 березня провела день відкритих дверей в режимі онлайн.

На цьому заході відбулося знайомство із академією через спеціально підготовлений інформаційний відеоролик, в якому студенти завітали до приймальної ректора, показали нові висококласні аудиторії, а також розповіли про активності до яких можна залучитись в Українській-інженерно педагогічній академії.

Після презентації академії, з вітальним словом виступила ректор академії, докт. пед. наук, проф. Коваленко О.Е.

Далі абітурієнтів познайомили з інститутами та факультетами, які представлені в УІПА. Декани факультету розповіли про свої спеціальності та запросили на навчання усіх бажаючих. До заходу також приєднався Науковий професійно-педагогічний інститут у м. Бахмут - структурний підрозділ Української інженерно-педагогічної академії. Керівник інституту доц., к.т.н., Коломієць В.В. познайомив зі спеціальностями та освітніми програмами, які зацікавлять кожного абітурієнта.

Також абітурієнтів привітали представники Студентського сенату академії. Вони запевнили, що студентські роки – не лише навчання, але й можливість цікаво провести вільний час, проявити себе, свої творчі здібності, поспілкуватися з однодумцями, для чого в УІПА створено всі необхідні умови.

На дні відкритих дверей виступив відповідальний секретар приймальної комісії Борисенко Д.В. Він надав детальну інформацію про умови та особливості вступної кампанії 2023 року.

Здобувачі освіти, розповіли про можливості, які надає академія, а ще поділились досвідом навчання за кордоном за програмою міжнародного обміну.

Випускники, які успішно закінчили академію та побудували свою кар’єру, також не залишились осторонь і розповіли про переваги навчатись в УІПА.

Усі актуальні відео про факультети, кафедри та спеціальності можна подивитись на сторінці, яка була створена до дня відкритих дверей