Пленарне засідання 52 студентської наукової конференції УІПА

 Пленарне засідання 52 студентської наукової конференції відбулося 3 листопада в актовій залі Української інженерно-педагогічної академії.

 

 

Пленарне засідання 52 студентської наукової конференції відбулося 3 листопада в актовій залі УІПА.

Ректор академії Коваленко О.Е. привітала присутніх з початком роботи конференції та побажала успіхів у науковій роботі.

Проректор з наукової роботи Лазарєв М.І. у своєму виступі ознайомив присутніх з науковими досягненнями науковців академії, детально розкрив внесок студентів та молодих учених, закликав присутніх активно залучатися до наукової діяльності, робити гідний внесок у створення сучасного іміджу академії.

Кращі студенти академії у своїх доповідях ознайомили присутніх з результатами своїх досліджень та поділилися враженнями від участі у Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах. Зокрема:

Курделян Ольга, студентка гр. ДМП-Пс14-1 під науковим керівництвом к.псих.н., ст. викл. каф. Практичної психології Нежути Аліни Вікторівни розглядала шляхи вирішення проблеми психологічної реабілітації учасників бойових дій.

Венжін Кирило, студент гр. ДКІ-ПОК14, під науковим керівництвом к.пед.н., доц. каф. Педагогіки, методики та менеджменту освіти Єрьоменко Ольга Анатоліївни досліджував проблему підвищення рівня сприйняття інформації і швидкості читання на сучасних гаджетах.

Федотова Світлана, студентка гр. ДМП-Пс15-1, під науковим керівництвом к.псих.н., ст. викл. каф. Практичної психології Нежути Аліни Вікторівни досліджувала особливості професійної діяльності практичного психолога у системі освіти.

Барабанщікова Марина, студентка гр. ДЕУ-ПОПб14 ознайомила присутніх з роботою викладачів каф. Педагогіки, методики та менеджменту освіти к.тех.н., доц. каф. ПММО Чепурко Ірини Петрівни, Бакатанової Вероніки Борисівни, Романовської Олени Олександрівни щодо підготовки переможців Всеукраїнських студентських олімпіад з педагогіки у м. Львів та професійної освіти у м. Харків.

Смагленко Віталія, студентка гр. ДКІ-ПОК14 поділилася з присутніми емоціями від перемоги команди УІПА у фіналі Всеукраїнської олімпіади з програмування у м. Одеса. Готували команду к.тех.н., доц. каф. Інформаційних, комп’ютерних і поліграфічних технологій Громов Євген Володимирович та Ящун Тетяна Вікторівна.

Про організацію наукової роботи на факультеті Енергетики, енергозберігаючих технологій і автоматизації енергетичних процесів розповіла Іщенко Вікторія, студентка гр. ДЕА- ПОЕм16мг, яка під науковим керівництвом доц. каф. Теплоенергетики та енергозберігаючих технологій Василець Тетяни Юхимівни тричі приносила академії призові місця на Всеукраїнському конкурсі  студентських наукових робіт.

Роботу 52 студентської наукової конференції буде продовжено на секційних засіданнях кафедр академії.