До уваги вступників до магістратури! Вже доступний демонстраційний варіант магістерського тесту навчальної компетентності

 

До уваги всіх бажаючих вступити до магістратури у 2022 році!

Для вступу до магістратури за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» (крім спеціальності 293 «Міжнародне право») необхідно скласти магістерський тест навчальної компетентності (МТНК). Випробування проходитимуть у онлайн-форматі.

Робоча група з підготовки МТНК при МОН розробила демонстраційний онлайн-варіант тесту.

МТНК складатиметься з 2-ох компонентів: вербально-комунікативного та логіко-аналітичного. Усього буде 33 завдання, з-поміж яких:

− 10 завдань на заповнення пропусків;

− 23 завдання з вибором правильної відповіді з 4-ьох варіантів.

На виконання тесту відведено 75 хвилин.

Інтерфейс тренувального онлайн-середовища відрізняється від реального, однак демонстраційний варіант подібний до МТНК за структурою, типами завдань і тривалістю.

Під час виконання демонстраційного та реального тестування вступник може обирати послідовність виконання, змінювати варіанти відповіді, а після завершення отримати результат.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 75 хвилин за комп’ютером, ви можете завантажити файл  із демонстраційним варіантом МТНК, виконати завдання та звірити відповіді з правильними. 

Нагадуємо! Для проходження МТНК необхідно зареєструватись. Потенційні вступники зможуть зробити це з 27 червня до 18 липня (включно), для цього необхідно звернутися до приймальної комісії УІПА:

вул. Університетська, 27, 3 пов.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

(057) 731-25-63, (057) 733-78-43

+38 063 465 77 80 – відповідальний секретар Приймальної комісії Денис Володимирович Борисенко.