Безкоштовні онлайн-курси для українських студентів від Coursera

 

Кожний студент України, Української інженерно-педагогічної академії може отримати безкоштовний доступ до курсів «Coursera» – платформи онлайн-навчання, заснованої викладачами Стенфордського університету.

Командою «Coursera» з березня відкрито вже понад 6,5 тис. курсів із 400 спеціалізацій за програмами найкращих університетів та компаній світу.

Уже понад 20 тис. студентів і викладачів приєдналися до Coursera та успішно опановують онлайн-курси від Google, Meta, IBM, Microsoft, Amazon Web Services, а також таких провідних університетів світу, як Yale University, California Institute of the Arts, Duke University, Erasmus University Rotterdam та інших. Багато слухачів вивчає одразу декілька курсів. Загалом українські студенти вже успішно пройшли понад 28 тис. курсів та отримали безкоштовні сертифікати.

Для викладачів платформа допоможе доповнити основні навчальні програми, для студентів – стане додатковим джерелом знань.

Здобувачі вищої освіти та викладачі УІПА можуть отримати безкоштовний доступ до платформи «Coursera» за цим посиланням. Необхідно лише обрати свій заклад та перейти до програми. Для отримання більш детальної інформації щодо використання платформи варто звернутися до менеджера з онлайн-освіти у нашій академії.

Координатором в Українській інженерно-педагогічній академії є проректор з наукової роботи Олександр Володимирович Купріянов, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У електронному запиті пишете своє прізвище, ім’я та по-батькові, а також свій e-mail. 

Успішного навчання!