Колектив УІПА вшановує пам’ять жертв Голодоморів

 

Кожного року, в четверту суботу листопада українці вшановують пам’ять жертв Голодоморів 1932-1933 років та штучно створених радянською владою голодоморів 1921-1923 та 1946-1947 років.

Мільйони українців, мільйони людських життів втратила наша країна протягом цих голодів. У 2006 році Законом України Голодомор 1932-1933 років визнаний геноцидом українського народу.

І сьогодні історія знову повторюється. Знову ми, українці, зазнаємо чергового геноциду від рук вже російського режиму – гинуть сотні тисяч українців від обстрілів, бомбардувань, вбивств та катувань. Повномасштабне вторгнення, війна росії проти України знов забирає життя наших синів та дочок, наших дітей, наше майбутнє… Але ми вистояли тоді, вистоїмо і сьогодні!! 

Цієї суботи, 26 листопада, ми запрошуємо кожного українця, у якого є можливість, в Україні чи за її межами, приєднатись до загальноукраїнської акції «Запали свічку» та загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши тим самим пам’ять всіх жертв Голодоморів та геноциду українського народу. 

Субота, 26 листопада, 16:00, запаліть на хвилину свічку.