Кафедра АМЕТ УІПА запрошує до участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення»

 

Шановні пані та панове, колеги, науковці! Кафедра автоматизації, метрології та енергоефективних технологій УІПА запрошує до участі у міжнародній науково-практичній конференції, яка організована Українською інженерно-педагогічною академією спільно з Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», Вільнюським технічним університетом ім. Гедимінаса (Vilniaus Gedimino technikos universitetas), Київським національним університетом технологій та дизайну, Громадською спілкою «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти», ГО «Академія метрології України», ДП «Інститут проблем управління НАН України», ТОВ «Орган сертифікації ПЕРСОНАЛ-ЕКСПЕРТ».

До участі запрошуються науковці, викладачі, аспіранти, здобувачі освіти, фахівці з інноваційних розробок в різних сферах сучасного суспільства. Учасники конференції будуть мати можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду, а також взяти участь в дискусіях. Для аспірантів буде організовано Науковий Хаб, на якому є можливість представити, обговорити, апробіювати результати власних досліджень.

Основна мета конференції – обмін досвідом та науковим потенціалом за такими напрямками:

1) системи управління якістю підприємств, навчальних закладів та організацій різного рівня;

2) метрологічне та інформаційне забезпечення якості процесів;

3) автоматизація технологічних процесів;

4) інформаційно-вимірювальні системи;

5) кваліметрія;

6) нормативно-правове забезпечення якості та усунення технічних бар’єрів в європейському просторі. 

Дата проведення 14-15 березня.

Формат проведення: онлайн.

Робочі мови форуму: українська, англійська.

Реєстрація учасників

Докладніше у Запрошенні