Здобувачі та викладачі кафедри ХТЛПД УІПА зустрілись із стейкохлдером, представником компанії Libena Resorts Ltd

 

Зустріч викладачів кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну та здобувачів вищої освіти 1-2 курсів Української інженерно-педагогічної академії із стейкхолдерами відбулася 1 березня, її темою було проведення літньої виробничої практики у готелях компанії Libena Resorts Ltd, які знаходяться на болгарському узбережжі Чорного моря.

Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну вже має успішний досвід співпраці з мережею готелів компанії Libena Resorts Ltd.

У ході зустрічі було обговорено організаційні, юридичні та практичні питання проходження практики у Болгарії. Зокрема, увагу було акцентовано на питанні здобуття неформальної освіти здобувачами та отримання сертифікату міжнародного зразка, що відкриває перспективи кар’єрного зростання перед майбутніми фахівцями у країнах Європи.

Практика у готелях Болгарії сприяє закріпленню теоретичних знань та практичних умінь зі спеціальності, дозволяє отримати досвід роботи, поглибити свої знання з іноземної мови, пізнати культуру та історію Болгарії, на власному досвіді пізнати основи гостинності, що відповідають високим міжнародним стандартам у сфері ведення туристичного та готельного бізнесу.

Проходження практики у Болгарії дає можливість побачити, як працює індустрія міжнародного туризму, застосувати знання, здобуті під час навчання на кафедрі на практиці, а також це чудова нагода розповісти світу про незламну вільну Україну.