Колектив кафедри РГТБ УІПА активно допомагає військовим

 

24 лютого 2022 року життя кожного українця безповоротно змінилось. Кожен обрав свій фронт, на якому може захищати Україну. Так сотні тисяч людей приєднались до волонтерства – хтось у рідному місті, інші онлайн з власної домівки, а хтось – за кордоном.

Викладачі та студенти кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії також знайшли свій спосіб сказати «Дякую».

Так, у січні 2023 року викладачі та здобувачі кафедри долучилися до збору коштів на автомобіль для вивезення поранених з-під Бахмуту (в/ч 3077).

У березні 2023 року на запит від штурмово-розвідувального підрозділу «Одін» було придбано та надіслано 15 пар якісних кевларових тактичних рукавиць TACTICAL GLOVES LEDER/КЕVLAR SCHWARZ MIL-TEC.

Штурмово-розвідувальний підрозділ «Одін» працює в напрямку Харкова та Краматорська. З самих перших хвилин війни активно брали бойову участь на Київщині до самого визволення територій під Києвом (Буча, Ірпінь). Підрозділ знаходиться на повному самозабезпеченні, тому завжди будуть раді будь-якій нашій допомозі.

Приєднуйтесь! Наші вчинки і дії гучніші за будь-яку подяку!

Слава Україні!

Відео 1

Відео 2