Студенти УІПА можуть пройти оплачувану практику чи стажування в Німеччині

 

Студенти УІПА можуть пройти оплачувану практику чи стажування в Німеччині в рамках договору про співпрацю між УІПА та компанією ТОВ «Profiteam», яка пропонує оплачуване стажування для студентів в Німеччині.

Мета проєкту – сприяння інтеграції молоді в світовий освітній простір, закріплення теоретичних знань студентів, отримання досвіду застосування сучасної техніки, навичок роботи з нею, вивчення практичного досвіду ведення господарства в країнах з розвиненою економікою, багато іншого. Крім знайомства з сучасними підприємствами Німеччини, учасники зможуть попрактикувати свої знання іноземних мов (німецька, англійська).

Всі охочі можуть взяти участь у Програмі та протягом 2-3 місяців (в період канікул) попрацювати на промислових (харчова, легка, автомобільна) і сільськогосподарських підприємствах (ферми з вирощування овочів, фруктів, декоративних рослин, квітів), у сфері послуг (готелі, ресторани, парки атракціонів).

Проект передбачає: роботу терміном 2-3 місяці в період канікул (літніх, зимових). Оплата: 9.19 – 11.00 €/год (1400-2500 €/міс.), тривалість робочого тижня – 40 годин. Середні витрати на харчування – близько 100 €/міс., на проживання – близько 200 €/міс.

Більше подробиць можна дізнатися на сайті: https://www.profiteam.in.ua

Для участі у Програмі звертайтеся до навчально-наукового центру довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА або до координатора від ТОВ «Profiteam» Оксани Сергіївни Різак, 066-718-08-70, 097-924-27-37, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.https://www.facebook.com/profiteam.profiteam