Команда проєкту PAGOSTE запрошує усіх охочих долучитись до обговорення проєкту оновленого стандарту «Педагог професійного навчання»

 

У межах проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)» задля підвищення якості та осучаснення підготовки педагогів для системи професійної (професійно-технічної) освіти в Україні робоча група Інституту професійної освіти Національної академії педагогічних наук України завершила роботу з внесення змін до професійного стандарту «Педагог професійного навчання».

Значну увагу приділено відображенню у професійному стандарті компетентностей, пов’язаних зі здатностями педагога професійного навчання провадити професійно-педагогічну діяльність, дотримуючись вимог державних стандартів та використовуючи можливості партнерства з усіма суб’єктами освітнього процесу, реалізовувати національні та міжнародні проєкти у сфері освіти та партнерства, виконувати експериментальну діяльність, здійснювати виховну роботу з молоддю. Відповідно суттєвих уточнень також зазнав перелік необхідних педагогові знань, умінь та навичок.

Команда проєкту PAGOSTE запрошує всіх охочих долучитись до громадського обговорення проєкту оновленого стандарту. Зауваження та пропозиції просять внести у відповідну форму та надіслати до 18 вересня на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Нам важлива ваша думка!

Дякуємо за допомогу та небайдужість! 

Професійний стандарт (проєкт) «Педагог професійного навчання»  

Форма для внесення зауважень та пропозицій