Стипендіальна програма для студентів від уряду Угорщини Stipendium Hungaricum

 

Гранти від Уряду Угорщини  для іноземних студентів які бажають отримати науковий ступінь бакалавра та PhD. На час навчання аплікантам буде надана щомісячна виплата на особисті витрати, повне покриття плати за навчання та оплата медичного страхування

Підпрограма «Студенти в групі ризику» є доповненням до стипендіальної програми «Stipendium Hungaricum», яка контролюється Міністерством закордонних справ і торгівлі та управляється громадською фундацією Tempus. Її мета – надати допомогу українським студентам і докторантам, чиє навчання або дослідження перервано через війну, катастрофу, кримінальне переслідування тощо. Для студентів, які тікають від війни в Україні, підпрограма надає стипендії для навчання в угорських вищих навчальних закладах. Ця заявка відкрита для громадян України, які бажають здобути вищу освіту в угорському вищому навчальному закладі.

Для громадян України кінцевий термін подачі заявок на весняний (другий) семестр 2023/24 навчального року – 24 жовтня 2023 року, 14:00 (за центральноєвропейським часом).

 Система подачі заявок відкриється 28 серпня. Усі заявки подаються через онлайн-систему заявок Громадської фундації Tempus. Онлайн-система подачі заявок доступна за адресою.

Детальніше про стипендіальну програму на сайті