Програма для студентів «Study Tours to Poland»

 

Фонд «Лідери змін  та Фонд «Боруссія» продовжують набір учасників до Програми Study Tours to Poland (STP) для мотивованої та активної молоді з Молдови та України.

Мета програми — створити можливість людям з різних країн зустрічатися та пізнавати один одного. Таким чином організатори хочуть будувати та розвивати відносини в нашій частині Європи. Орієнтиром в цьому процесі є люди, інституції та організації з Польщі, які діляться з учасниками своїми історіями успіху та викликами.

Взяти участь у програмі можуть студенти вищих навчальних закладів, які поєднують успішне навчання з позанавчальною діяльністю своїх вищих навчальних закладів (наприклад, у студентському самоврядуванні) або такі, що проявляють активність у діяльності громадських/молодіжних організацій, волонтерських рухів, тощо.

Кандидат/-тка на участь у STP повинен/-на відповідати наступним формальним вимогам одночасно:

  1. Бути громадянином/-кою Молдови або України
  2. Проживати і навчатися у вищих навчальних закладах країн-учасниць програми (Молдови і України), або в таких країнах як: Болгарія, Естонія, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина та Чехія
  3. Бути народженим/-ою у проміжку між: 1 липня 2001 – 31 грудня 2005 року
  4. Мати дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорту щонайменше до 30 вересня 2024 року)
  5. Не бути у минулому учасником Програми Study Tours to Poland

Організатори забезпечують часткове відшкодування витрат на проїзд з місця навчання учасника/-ці до місця реалізації візиту в рамках STP та повернення до місця навчання. Також, організатори покривають всі витрати на проживання та триразове харчування учасників на території Польщі під час візиту в рамках Програми STP.

Заявки від кандидатів/-ок приймаються до 22 січня 2024 року включно (до 23:59 за польським часом)

Інформацію про результати конкурсу кожен з кандидатів/-ок отримає індивідуально до 22 лютого 2024 року на вказану в заявці електронну пошту 

Детальніше на сайті «Study Tours to Poland»