Можливості

 

Республіка Корея заснувала Стипендіальну Програму «Юк Сон Йоль – Зеленський» у межах «The GKS International Reconstruction Talent Scholarship Track», що спрямована на підготовку українських громадян для післявоєнної відбудови держави.

Одночасно з навчанням корейської мови учасникам програми також викладатиметься один з 5 спеціалізованих або загальних курсів:

1) загальний (загальне навчання корейській мові);

2) медицина (охорона здоров'я);

3) відбудова міст;

4) програмне забезпечення штучного інтелекту;

5) енергетика (довкілля).

Детальна інформація стосовно умов і процедури отримання стипендії міститься у додатку.


Міністерство освіти спільно з Корейським освітнім центром приймає документи від кандидатів, підготовлені відповідно до вимог корейської сторони, до 20 травня 2024 року.

До Міністерства освіти і науки України пакет документів подається в електронній та паперовій формах (документи надсилаються в обох зазначених формах).

В електронній формі скановані документи (формат PDF) надсилаються до Міністерства на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., до Корейського освітнього центру на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., телефон для довідок:
+ 38 (044) 300 70 78.

У паперовій формі – приймаються за адресою: пр. Берестейський, 10, м. Київ, 01135, Міністерство освіти і науки України, директорат міжнародної співпраці з приміткою на конверті «Стипендії для вивчення корейської мови 2024, спеціалізований курс № …».

Додатки