Команда Erasmus+ проєкту Pagoste запрошує до участі в круглому столі

 

Проєктна команда Erasmus+ проєкту Pagoste «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» запрошує до участі у круглому столі «PAGOSTE: Результати та використання. Створення покрокової Інструкції з впровадження партнерського управління для ЗВО України».

Круглий стіл проходитиме 12 січня 2024 р. з 10:00 до 18:30 у форматі онлайн, платформа ZOOM. Організатор – Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д., м. Одеса.

Мови заходу: українська, англійська, німецька.

Цільова авдиторія:

- викладачі та управлінці закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти, задіяні в професійній підготовці викладачів професійно-технічної освіти (ПТО);

- державні посадовці у сфері освіти;

- всі зацікавлені в питаннях професійної освіти та підготовки викладачів професійної освіти.

Критерії участі: залучення до навчання та управління професійною освітою та професійною підготовкою майбутніх викладачів закладів ПТО.

Реєстрація триває з 25 грудня 2023 року до 8 січня 2024 року включно і є обов’язковою.

Кількість місць обмежена.

Участь безкоштовна.

За бажанням учасників і за умови участі у заходах круглого столу не менше 70 % часу та ідентифікації на платформі ZOOM (повне прізвище та ім’я) після завершення заходу можуть бути видані електронні сертифікати учасників за підписом організатора заходу.

У випадку виникнення питань пишіть за електронною адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.