Здобувачі освіти УІПА напрямку харчових технологій та сфери обслуговування успішно пройшли літню практику в Болгарії

 

В рамках професійної підготовки здобувачів студенти кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну, а також кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії, успішно пройшли літню практику на болгарському узбережжі Чорного моря в м. Варна.

Практика у 5-ти зірковому готелі Meliá Grand Hermitage надала можливість закріпити теоретичні знання та практичні навички зі спеціальностей харчового профілю та сфери гостинності, отримати цінний європейський досвід роботи, поглибити свої знання з іноземної мови, пізнати культуру та історію Болгарії, на власному досвіді пізнати основи гостинності, що відповідають високим міжнародним стандартам у сфері ведення ресторанного, готельного та туристичного бізнесу.

Проходження практики у Болгарії дозволило побачити, як працює індустрія міжнародного туризму, застосувати знання на практиці, здобуті під час навчання на кафедрах, а також це була чудова нагода розповісти світу про незламну вільну Україну.

Нагадаємо, практика відбулась у рамках підписаної двосторонньої угоди про співробітництво між Українською інженерно-педагогічною академією та готелем Meliá Grand Hermitage 5*.