Міжнародники УІПА взяли участь у заходах Erasmus Days 2023

 

Представники Української інженерно-педагогічної академії, відповідальні за міжнародну складову діяльності академії, керівник постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності УІПА Роман НЕСТЕРЕНКО та секретар Робочої групи, менеджерка центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Ольга КАЙДАЛОВА 10 жовтня наживо взяли участь у низці заходів від Національного Erasmus+ офісу в Україні. Заходи відбувались у рамках Erasmus Days 2023 на базі КНУ ім. Шевченка в Києві.

Так, пан Роман відвідав воркшоп для команд проєктів-переможців Еразмус+ напряму Жан Моне 2023 року «Управління проєктом; Відповідальність за результат та забезпечення стійкості і впливу». Пані Ольга у той же час відвідала тренінг для працівників відділів з міжнародної діяльності та Еразмус+ координаторів закладів вищої освіти «Інтернаціоналізація та впровадження проєктів Еразмус+».

На воркопах та тренінгах наші представники отримали корисну інформацію щодо покращення і підвищення показників міжнародної складової діяльності нашого вишу. Крім того було проведено ряд перемовин та досягнуто попередніх домовленостей щодо написання нових проєктних заявок за програмою Erasmus +.

Також наша делегація з робочим візитом відвідала Національне агентство кваліфікацій, на базі якого у гібридному форматі проводилася спеціальна нарада українських партнерів проєкту Європейського Союзу Еразмус+ «Мікрокваліфікація на основі MOOC для професійного розвитку вчителя» - 101082858 - CRED4TEACH - ERASMUS-EDU-2022-CBHE. 

Партнерами проєкту від України є:

− Українська інженерно-педагогічна академія;

− Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького;

− Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка;

− Черкаський державний технологічний університет;

− Національне агентство кваліфікацій.

Нарада була присвячена синхронізації дій партнерів, налагодженню питань управління проєктом та обговорення шляхів забезпечення найбільш якісного досягнення результатів проєкту.