День відкритих дверей УІПА для Зачепилівської територіальної громади

 

Кафедра інформаційних комп’ютерних технологій і математики Української інженерно-педагогічної академії 3 квітня провела День відкритих дверей для учнів 11 класів Зачепилівської територіальної громади Красноградського району Харківської області. На онлайн-заході завідувачка кафедри ІКТіМ Олеся Петрівна НЕЧУЙВІТЕР ознайомила випускників закладів загальної середньої освіти зі спеціальностями та освітньо-професійними програмами, за якими здійснює підготовку кафедра. Найбільшу увагу було приділено ознайомленню учнів зі спеціальністю Професійна освіта (Цифрові технології).

До заходу долучилися завідувач кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Олег Олегович ЛИТВИН та доцент кафедри Ольга Сергіївна БЛАГІЙ. В своєму виступі викладачі зосередили увагу на особливостях підготовки інженерів-педагогів зі спеціальності Професійна освіта (Дизайн), Професійна освіта (Технології виробів легкої промисловості), та Професійна освіта (Харчові технології).

До уваги слухачів був представлений повний перелік інженерних та інженерно-педагогічних спеціальностей, за яким планується здійснювати набір на 2024/2025 навчальний рік.

Викладачі кафедр дякують начальнику відділу освіти Зачепилівської селищної ради Красноградського районуну Харківської області Олександру Миколайовичу ЗЕЛЕНСЬКОМУ і заступниці начальника Світлані Іванівні ПАШКОВІЙ за допомогу в організації зустрічі.