Вступникам до магістратури: тимчасові екзаменаційні центри МТНК, МКТ

 

Реєстрація для участі в магістерському комплексному тесті (МКТ) та/або магістерському тесті навчальної компетентності (МТНК), розпочинається 27 червня та триватиме до 18 липня включно.

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія закладу вищої освіти. Для цього вступник має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії або з використанням іншого, визначеного закладом вищої освіти каналу зв’язку, скановані копії документів. Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт, у якому бажає пройти МТНК, МКТ.

Тестування можна буде пройти в тих містах України, де безпекова ситуація дозволяє створити екзаменаційні центри для проведення магістерських випробувань, а також у деяких містах за кордоном, де партнерські установи/організації готові підтримати проведення випробувань.

Основні й додаткові сесії МТНК, МКТ проходитимуть у 21 області України та м. Києві.  Наразі неможливо провести випробування в АР Крим, Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополь.

МТНК, МКТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, проведення заплановано в 13 країнах Європи: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Франція і Чехія. 

Контакти Приймальної комісії УІПА:

вул. Університетська, 27 (2 та 3 пов.)

(057) 731-25-63, (057) 733-78-43

+38 063 465 77 80 відповідальний секретар Приймальної комісії Денис Володимирович Борисенко.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.