Шановні колеги! Шановні студенти і студентки!

 

Щиро та сердечно вітаю з Днем захисників та захисниць України – великим святом, яке увібрало в себе багаті та славетні козацькі традиції, уособлює мужність та героїзм захисників і визволителів рідної землі протягом усієї багатовікової української історії.

Випробування, що випали на долю нашого покоління, ще більше згуртували українців, об’єднали нас у єдиному бажанні – відстояти мир у нашій країні! Український народ був і залишається незламним і нескореним! І за це ми вдячні нашим захисникам і захисницям, які боронять нашу свободу, нашу культуру та нашу Батьківщину.

Дорогі друзі! У день Покрова Пресвятої Богородиці та українського козацтва бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, щедрої долі, спокою та злагоди, успіхів у всіх починаннях заради процвітання незалежної мирної України та її народу!

Віримо в наші Збройні сили! Живемо заради майбутнього нашої незалежної України! Дякуємо нашим воїнам за їхній щоденний подвиг, мужність і відвагу й не забуваймо, ціною яких жертв вони наближають Перемогу. Слава Україні! 

З повагою –

Олена Коваленко