Професійна освіта (Харчові технології) (млб)

ОК 1 Українська мова (за професійним спрямуванням)

ОК 2 Історичні та соціально-політичні студії

ОК 3 Філософсько-українознавчі студії

ОК 4 Іноземна мова

ОК 5 Технології особистісного зростання та навчання

ОК 6 Iнформацiйнi i комунiкацiйнi технологiї

ОК 7 Педагогіка виробничого навчання

ОК 8 Психологія виробничого навчання

ОК 9 Освітні теорії та методології у педагогічній діяльності

ОК 10 Загальна, органічна хімія та екологія

ОК 11 Основи товарознавства в галузі

ОК 12 Технологія виробництва кулінарної продукції

ОК 13 Організація виробництва та обслуговування в закладах харчової галузі

ОК 14 Основи дієтичного харчування

ОК 15 Математичні і графічні основи галузевого знання

ОК 16 Вступ до фаху та виробниче навчання

ОК 17 Виробнича практика

ОК 18 Виробничо-педагогічна практика

ОК 19 Атестаційний екзамен із загальної та професійно-педагогічної підготовки

ОК 20 Атестаційний екзамен зі спеціалізації

ОК 21 Фізичне виховання