В Університеті Констанца відбулася урочиста церемонія вручення диплома почесного доктора УІПА професору Томасу Дайсінгеру

 

В рамках 5 воркшопу «Національний рівень управління та сталий розвиток результатів проєкту» ERASMUS+ проєкту PAGOSTE «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні», що проходить з 5 по 7 червня в Університеті Констанца, на спеціальній сесії «Honoris causa of Prof. Dr. Dr.h.c. Thomas Deissinger» відбулася офіційна церемонія вручення диплома почесного доктора УІПА професору Томасу ДАЙСІНГЕРУ.
На заході Українську інженерно-педагогічну академію представляли проректор з наукової роботи, професор кафедри інформаційних комп`ютерних технологій і математики Олександр КУПРІЯНОВ, проректор з науково-педагогічної роботи, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Марина ВАСИЛЬЄВА, керівниця групи з наукової діяльності УІПА, доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій Ганна ГРІНЧЕНКО, професор кафедри інформаційних комп`ютерних технологій і математики, виконавчий директор Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти» Тетяна БОНДАРЕНКО та керівник Постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності УІПА, старший викладач кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Роман НЕСТЕРЕНКО.
Також в режимі онлайн і офлайн на церемонії були присутні представники всіх організацій-партнерів проєкту ERASMUS+ PAGOSTE з Віденського університету економіки та бізнесу (Австрія), Римського університету Тре (Італія), Міністерства освіти і науки України, Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук, Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Національного транспортного університету, Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського та колеги професора Томаса ДАЙСІНГЕРА з Університету Констанцу (Німеччина).
Наукова співробітниця кафедри економічної та бізнес освіти 1 Університету Констанц, менеджерка проєкту ERASMUS+ PAGOSTE Оксана МЕЛЬНИК презентувала науковий здобуток і життевий шлях професора Томаса ДАЙСІНГЕРА, етапи присудження почесного звання Honoris causa Ukrainian Engineering Pedagogics Academy.
Проректор УІПА, професор Марина ВАСИЛЬЄВА вручила номінанту диплом почесного доктора Української інженерно-педагогічної академії і спеціальний подарунок від студентів-стартаперів нашої академії, а проректор УІПА професор Олександр КУПРІЯНОВ виступив з вітальною промовою. Професор Тетяна БОНДАРЕНКО запропонувала професору Томасу ДАЙСІНГЕРУ й іншим іноземним професорам, присутнім на заході, долучитися до діяльності Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти» у якості асоційованих іноземних членів.