Розпочато набір у Молодіжну раду при Харківському міському голові

 

Молодіжна рада - обʼєднання активної молоді Харкова, що створює корисні рішення та заходи для харківʼян у різних сферах життя. Наразі проходить великий набір до команди.

Команда Молодіжної ради налічує 9 підрозділів.

Адміністративний департамент:

  • РR-відділ відповідає за медіакомунікації та створення позитивного іміджу Молодіжної ради (копірайтери, блогери, фотографи, оператори, дизайнери, піарники та просто креативні люди).
  • HR-відділ — команда, яка приймає нових членів команди та адаптує їх, будує корпоративну культуру та займається розвитком HR-бренду, сприяє особистому розвитку та підтримці мотивації кожного члена Молодіжної ради.
  • Відділ фінансів та партнерств — платформа, яка залучає фінансові та натуральні ресурси в проєкти.

Постійні комісії з питань розвитку:

  • Постійна комісія з питань розвитку підприємництва та працевлаштування молоді — об'єднуюча платформа представників громадських організацій, яка реалізує муніципальну політику в сфері сприяння підприємництва, працевлаштування та профорієнтації.
  • Постійна комісія з питань розвитку студентства та освіти — платформа можливостей, комунікації та об'єднання студентів, бізнес-структур та громадських організацій, займається розвитком органів студентських та учнівських самоврядувань, профорієнтацією, працевлаштуванням та створенням комфортного середовища для розвитку і реалізації молоді, створенням майданчику комунікації між молоддю, представниками формальної та неформальної освіти, а також розвитком освітніх напрямів Харкова.
  • Постійна комісія з питань розвитку міжнародного співробітництва та туризму сприяє розвитку та встановленню міжнародних партнерських відносин між представниками харківської молоді та закордонними міжнародними організаціями. Діяльність спрямована на підняття іміджу Харкова серед молодіжного європейського товариства, як міста-володаря повного комплекту нагород Ради Європи.
  • Постійна комісія з питань розвитку публічного управління працює над підвищенням іміджу та довіри харків'ян до органів місцевого самоврядування, їх якісної взаємодії, спільного розв'язання виникаючих питань та реалізації нових ідей.
  • Постійна комісія з питань розвитку волонтерства — це платформа, що об’єднує волонтерів та небайдужих мешканців, які реалізовують соціальну політику у місті. Волонтерська діяльність є однією із основних ланок побудови та розвитку громадянського суспільства.
  • Постійна комісія з питань розвитку культури створює умови для кооперації представників мистецтва та органів місцевого самоврядування задля покращення та підвищення рівня розвитку культури Харкова.

Заповнюйте форму та чекайте відповіді від HR-відділу.