Друга річниця повномасштабного вторгнення військ рф в Україну

 

Друга річниця…

Другий рік ми з вами боронимо нашу країну від ворога…

Кожен з нас пам’ятає той страшний ранок 24 лютого, коли більшість українців прокинулись не від будильника, а від страшних звуків вибухів та обстрілів… Рівно 2 роки тому армія країни-терориста рф цинічно та підступно, зранку, напала на нашу країну, на нашу Україну…

Почалась повномасштабна війна, яка триває…

За цей час ми всі змінилися, ми просто не можемо лишитись тими, якими були до подій 24 лютого 2022 року. Ми досі засинаємо та прокидаємося під вибухи від «прильотів» ракет, живемо під постійною загрозою обстрілів, кожного дня втрачаємо людей. Армія-агресор продовжує тероризувати цивільне населення: руйнує інфраструктуру, житлові будинки, освітні і лікувальні заклади, створюючи проблеми для виживання.

І ми ніколи вже не будемо нами колишніми. Але ми точно стали міцнішими, ми згуртовані і всі разом робимо все для того, щоб боронити нашу свободу, нашу незалежність, нашу землю від агресора.

Ми намагаємося робити все, що нам по силах, кожний на своєму фронті: хто – на полі бою, а хто – в тилу. Ми навчаємось, тримаємо інформаційний фронт, допомагаємо нашим захисникам і захисницям, усім постраждалим від війни.

І, звісно, сьогодні хочемо сказати «ДЯКУЮ!»! Кожному Захиснику і Захисниці нашої Батьківщини! Перше за все за те, що в нас є цей ранок, що можемо випити ранкову каву, за те, що можемо працювати, що можемо жити у своїй коханій країні, у рідному місті!

Ми разом!

А разом – ми непереможні!

Все буде Україна!